Мобільна версія сайту Головна сторінка » Новини » Місто і регіон » А що ви їсте на роботі? Чому не вдома або в кафе?

А що ви їсте на роботі? Чому не вдома або в кафе?

Юрій Мірошниченко
«Схоже, справи в регіоналів зовсім погані», — написала на своїй сторінці в мережі журналістка Ганна Грабарська і виклала відео, як віднині екс-регіонал Юрій Мірошниченко смачно наминає борщ на робочому місці в залі Верховної Ради.

«Сьогодні Юрій Мірошниченко приніс з собою на роботу тор-мозок — термос з борщем, і їв його просто на робочому місці в сесійній залі!», - прокоментувала журналістка.

«Картинка вдалася дуже душевна і здатна розчулити будь-кого. Хоча, якщо заглибитись в тему, то причиною такої поведінки можуть бути не лише гіпотетичні фінансові проблеми колишнього представника президента в парламенті. Можна знайти ще цілу купу причин. Або в Мірошниченка проблеми зі здоров'ям, і він мусить часто їсти домашню їжу, або так любить страви, які готує його дама серця чи кухарка, що не може собі відмовити носити їх на роботу в термосі, або боїться харчуватися в (дальні парламенту. Чому боїться, важко сказати. Можливо, після виходу з рідної фракції переймається за своє життя, а раптом щось підсиплють, а може, просто гидує сідати за один стіл з колишніми колегами, серед яких є сепаратисти», — пишуть колеги Ганни з «Тиждень.ua»

Ми задумалися і запитали: а що ви їсте на роботі? Чому не вдома або в кафе?

Володимир Гончар, далекобійних, с. Киселівка Чернігівського району:
— У моїй вантажівці, майже як вдома на кухні. Є і холодильник, і газова плитка. Тож, якщо є час, можу приготувати будь-що: зварити чи підсмажити картоплю, посмажити яйця, м'ясо, зварити суп, вермішель, кашу. Ну, хіба що не консервую.
Якщо часу небагато, то розігріваю те, що дала з собою дружина. Наприклад, відкриваю банку із консервованим супом, борщем чи кашею.
У їдальню ходжу у крайніх випадках.

Сергій Мохнач, перший заступник голови Ріпкинської райдержадміністрації:

— На обід ходжу до батьків. Мені до їхньої хати п'ять хвилин іти. Мама годує різними стравами. Та найбільше люблю червоний борщ і вареники. Особливо смакують вареники з полуницями.
Обідня перерва у мене година. Тому інколи встигаю заскочити поїсти і додому. На дорогу до хати витрачаю двадцять хвилин. Цілком встигаю поїсти і повернутися на роботу.

Віктор Халімон, пенсіонер, Чернігів:

— Я до пенсії був будівельником, їсти на роботу готувала жінка. У кращі часи завжди клала ковбасу і яйця. Улітку їх разом обжарювала, щоб не зіпсувалося. Узимку яйця варила. На день мені треба було півхлібини, чотири-п'ять яєць і грамів 200 ковбаси. Ще чай у термосі брав.
Коли син на платному учився, доводилося каші брати, картоплю смажену. Бувало й таке, що йшов тільки з термосом напівсолодкого чаю і шматком хліба.

Юлія Зеркаль, заступник начальника Чернігівського міжрайонного управління головного управління Державної санітарно-епідеміологічної служби в області, Мена:
— Є таке прислів'я: «Сніданок з'їж сам, обід поділи з другом, а вечерю віддай ворогу». Так от, я віддаю ворогу обід. І так з 2002 року, ще як студенткою була. їсти просто не встигаю. Снідаю добре, так, щоб на цілий день сил вистачило.

Сергій Копилов, начальник Талалаївського районного відділу культури і туризму:
— Мешкаю неподалік від роботи, тому зазвичай обідаю вдома. За винятковими випадками, наприклад, сильний дощ або заметіль. Тоді обходжуся бутербродами з чаєм. А так їм те, що приготує кохана дружина. Взагалі-то я всеядний, але найбільше люблю пельмені.
Мої колеги, що живуть далеко, обідають на роботі. Але спеціально облаштованого місця для цього немає. Нема ні холодильника, ні мікрохвилівки. Тільки електрочайник.

Юрій Мірошниченко, народний депутат України:
— У термосі був овочевий бульйон. На робочому місці обідаю дуже рідко, але цього разу, на жаль, був змушений, оскільки можливості сходити у їдальню не було, тому що дуже коротка перерва. Більшість жителів України споживають їжу на роботі. Це справа житейська. Всі їдять і депутати також.



Тижневик «Вісник Ч» №16 (1458)

Хочете отримувати головне в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram.

Теги: «Вісник Ч», опитування, обід, Юрій Мірошниченко, Верховна Рада

Додати в: