Менський хліб став кращим!

 Це засвідчила перевірка обласної дегустаційної комісії, повідомила її секретар Оксана Козинець.

   "ТОВ "Менський хліб" порівняно з минулим роком значно поліпшив якість хлібобулочних виробів", - сказала вона, посилаючись на результати перевірок.

   Наприкінці травня обласна дегустаційна комісія при державному підприємстві "Чернігівстандартметрологія" провела засідання у Мені. Фахівці перевірили продукцію ТОВ "Менський хліб", ФГ "Дорошенко", ТОВ "Нептун", ЧПКФ "Прометей" філія "Менський сир".

   "Усі 24 зразки продукції відповідали вимогам нормативної документації", - додала Оксана Козинець.

   Окремо дегустатори відзначили нові види продукції ЧПФК "Прометей" філія "Менський сир". Сири м’які сичужні виготовляються на основі натуральних складників з додаванням білою та блакитної плісняви.

   "Сподіваємось і надалі співпрацювати з органами місцевої влади, щоб споживачі могли отримувати найкращу продукцію", - підсумувала секретар дегустаційної комісії.

   Прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"

Хочете отримувати головне в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram.

Теги: Чернігівстандартметрологія

Додати в: