Це засвідчила перевірка обласної дегустаційної комісії, повідомила її секретар Оксана Козинець.
"ТОВ "Менський хліб" порівняно з минулим роком значно поліпшив якість хлібобулочних виробів", - сказала вона, посилаючись на результати перевірок.
Наприкінці травня обласна дегустаційна комісія при державному підприємстві "Чернігівстандартметрологія" провела засідання у Мені. Фахівці перевірили продукцію ТОВ "Менський хліб", ФГ "Дорошенко", ТОВ "Нептун", ЧПКФ "Прометей" філія "Менський сир".
"Усі 24 зразки продукції відповідали вимогам нормативної документації", - додала Оксана Козинець.
Окремо дегустатори відзначили нові види продукції ЧПФК "Прометей" філія "Менський сир". Сири м’які сичужні виготовляються на основі натуральних складників з додаванням білою та блакитної плісняви.
"Сподіваємось і надалі співпрацювати з органами місцевої влади, щоб споживачі могли отримувати найкращу продукцію", - підсумувала секретар дегустаційної комісії.
Прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"
Хочете отримувати головне в месенджер? Підписуйтеся на наш
Telegram.