Жителька Прилук розповіла, як вдалося зробити свою кав'ярню популярною серед туристів і місцевих

Знайди собі роботу до душі і тобі не доведеться працювати жодного дня. Так подумала Галина і створила смачний бізнес з ароматом кави та духмяної випічки. А ви знали, де у Прилуках найсмачніша кава з ароматом осіннього вайбу? Звісно, що у кав’ярні «Два зерна».
Ця кав'ярня вже стала своєрідним брендом та родзинкою древнього міста.
«Туристи, які приїжджають у Прилуки, вони завжди відвідують нашу кав'ярню і смакують нашу каву смачну, ароматну та наші десерти. Я пишаюсь цим, і мені це гріє душу» - розповідає власниця кав’ярні «Два зерна» Галина.
Виготовляючи торти та десерти, я отримую радість від кожного відвідувача. Кожен новий клієнт стає частинкою моєї кав’ярні.
Раніше Галина мріяла будувати сімейне життя в Києві, але доля повернула її до рідних Прилук. Тут вона знайшла свою нішу і щастя. Спершу працювала баристою, а потім разом із чоловіком купила кав’ярню. Вона провела ребрендинг, удосконалила меню і почала готувати кулінарні шедеври: Наполеон, брауні, фруктові торти, маренгові рулети та багато інших смаколиків.
Випічка і кава готуються з любов’ю та натуральних продуктів батьківського господарства – сир, сметанка, молоко. Кава арабіка замовляється в Ужгороді, тут її самі обсмажують.
Галина віддала улюбленій справі вже вісім років – два роки як бариста і шість як власниця. Її кав’ярня не про пафос чи гламурні фотозони, а про тепло, любов і затишок, які відчуваються у кожній деталі.
Це історія про те, як знайти себе і робити улюблену справу, щоб кожен день був радістю.
Джерело: Онлайн-медіа ТІМ plus
Хочете отримувати головне в месенджер? Підписуйтеся на наш
Telegram.




