Пані Наталія кондитерка з Прилук презентувала французький десерт меренга в оригінальному виконанні. Він підходить на будь-яку святкову подію для подарунку дітям. Підготуйте заздалегідь наступні продукти:
100 грам яєчного білка (орієнтовно 3 невеликих яйця)
170 грам цукру
30 грам цукрової пудри
чайна чи столова ложка какао за смаком
Готується десерт на паровій бфані. На плиту поставте каструлю з водою. Зверху поставте скляну миску з білком. Важливо, аби вода у каструлі не торкалася дна миски з білком. У білок всипати цукор і постійно помішувати, аби не запікся білок по краю.
Цукор повинен повністю розчинитися у білку. Коли процес завершиться збити цю масу міксером, почавши з маленької швидкості.
Хочете отримувати головне в месенджер? Підписуйтеся на наш
Telegram.