Цього року м’ясопереробні підприємства області спрацювали краще, ніж в минулому році. За 11 місяців поточного року вони виробили продукції в порівняльних цінах на суму 213,5 мільйонів гривень, що на 11,5% більше, ніж було вироблено в минулому році. Про це кореспонденту повідомив заступник начальника управління харчової і переробної промисловості облдержадміністрації Сергій Батрак.
Виробництво та реалізацію м’ясної продукції в області здійснюють 14 м’ясопереробних підприємств. З них на даний час не працюють три – ВАТ «Новгород-Сіверський м’ясокомбінат» (банкрут), ЗАТ «Чернігівський м’ясокомбінат» (реконструкція після технологічної аварії), ТОВ «Подагро-сервіс» (після зміни власника в першому кварталі призупинив виробництво продукції.
«З позитивною динамікою 2007 рік завершували чотири м’ясопереробні підприємства області, а 2008 рік вже сім». - сказав Сергій Батрак. Тобто Цього року збільшили обсяги виробництва продукції сім підприємств області: АТЗТ «Ритм» (125,2%), ТОВ «Бахмач-м’ясо» (224,6%), ТОВ МПК «Придеснянський» (166,8%), ВАТ «Ніжинський м’ясокомбінат» (108,7%), ТОВ «МАК-БЕСТ» (155,3%), фермерське господарство «Колос» (163,6%), ТОВ «Березнянський м’ясопереробний комбінат «Бройлер» (118%).
Gorod.cn.ua
Хочете отримувати головне в месенджер? Підписуйтеся на наш
Telegram.