Казкова смакота від студентів-технологів
Своє професійне свято - Міжнародний день кухаря і кулінара - нещодавно відзначили майстри приготування смачних страв і вишуканих делікатесів для гурманів багатьох країн світу. Скористалися нагодою показати своє професійне вміння і студенти та викладачі Коледжу економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету.
Студенти-технологи запросили відвідувачів у казкову країну «Fiveo-clock», де панували вишуканість, комфорт і затишок. Вони доклали максимум зусиль, щоб приготувати королівську колекцію з тістечок, ролів, кейків, пудингів, кейк-попсів. Усі вироби мали привабливий вигляд, сучасне оформлення і неймовірно приємний смак.
Виставка супроводжувалася цікавим та змістовним концертом. Студенти демонстрували хист до музики, співу, танців, акторську майстерність.

Там був, смакував і фотографував, а потім вам переповів Віктор Кошмал
"Деснянка" №44 (520) від 30 жовтня 2014
Хочете отримувати головне в месенджер? Підписуйтеся на наш
Telegram.